Image Image Image Image Image
Scroll to Top

To Top

Select a Page:
More Info
Read More
Oudjaar in Fiskebar Oudjaar in Fiskebar Oudjaar in Fiskebar Oudjaar in Fiskebar Oudjaar in Fiskebar Oudjaar in Fiskebar

Oudjaar in Fiskebar

Oudjaar in Fiskebar

Hoe beter het jaar afsluiten dan met een etentje in uw favoriete visrestaurant? Reserveren kan eenvoudig via deze link.
We vragen u wel een voorschot van 25 € / persoon te betalen.

Verlekker u alvast aan het inspiratiemenu van de chef:

//

Glaasje Canard-Duchenne champagne met 2 oesters


Licht gegrilde coquilles | foie gras | kastanjes | chorizo crumble


Bisque | langoustine


Citroensorbet | BelRoy’s vodka


Tarbotfilet  | gebakken wintergroenten | aardpeercrème | zee-egel saus


Trio van chocolade


Koffie of thee


Water a volonté

//

€199 per 2 personen.
Gasten worden verwacht tussen 18u en 20u.
Aanpassing aan de menu zijn altijd mogelijk, deze kunnen telefonisch of per mail besproken worden.

Wij zijn gesloten op kerstavond, kerstdag en nieuwjaarsdag, maar we kunnen wel een heerlijk feestmenu voor je samenstellen dat je op 24 en 31 december tot 18u kunt komen afhalen. Dit is à la carte en kan telefonisch (03 257 13 57) of via mail (info@fiskebar.be) op voorhand doorgegeven worden.

New year’s eve

What better way to end the year, than a diner at your favorite fish restaurant? Reservations are very easy with this link.
We do ask you for a deposit of 25 € per person.

Here is our chef’s inspiration menu:

//

A glass of Canard-Duchenne champagne accompanied with two oysters


Lightly grilled scallops | foie gras | chestnut | chorizo crumble


Bisque | langoustine


Lemonsorbet | BelRoy’s vodka


Turbot filet | grilled winter vegetables | crème of Jerusalem artichoke | sea urchin sauce


Trio of chocolate


Coffee or tea


Water a volonte

//

€199 per 2 persons.
Menu adjustments are always possible. These are discussable by mail or by phone.
Guests are expected between 18:00 and 20:00.