Image Image Image Image Image
Scroll to Top

To Top

Select a Page:
More Info
Read More
Oudjaar in Fiskebar Oudjaar in Fiskebar

Oudjaar in Fiskebar

Oudjaar in Fiskebar 2017

Hoe beter het jaar afsluiten dan met een etentje in uw favoriete visrestaurant? Reserveren kan eenvoudig via deze link.
We vragen u wel een voorschot van 25 € / persoon te betalen.

Bovendien is er op oudjaar ook de mogelijkheid à la carte af te halen.

Verlekker u alvast aan het inspiratiemenu van de chef:

//

Glaasje Champagne met gemarineerde oesters


Sint-jacobsnoten in limoen botersausje en boschampignons


Bisque van grijze garnalen


Granité met citroensorbet


Plateau chaud ‘Fiskebar’


Tiramisu


€199 per 2 personen.
Gasten worden verwacht tussen 18u en 20u.

//

ENGLISH VERSION

Glass of Champagne with marinated oysters


Sint-jacobsnoten in limoen botersausje en boschampignons


Gray shrimps bisque


Granite with lemon sorbet


Plateau chaud ‘Fiskebar’


Tiramisu


€199 for 2 persons.
Guests are expected between 18h and 20h.