Image Image Image Image Image
Scroll to Top

To Top

Select a Page:
More Info
Read More
Oudjaar in Fiskebar Oudjaar in Fiskebar Oudjaar in Fiskebar Oudjaar in Fiskebar Oudjaar in Fiskebar Oudjaar in Fiskebar

Oudjaar in Fiskebar

Oudjaar in Fiskebar

Hoe beter het jaar afsluiten dan met een etentje in uw favoriete visrestaurant?
Verlekker je alvast aan het inspiratiemenu van de chef:

//

2007 Horiot Rosé Champagne

Oester Royal Belgium kaviaar

King crab | bulgur | avocado

Fiskesoep | Noordzeegarnalen

St Jakob | kastanje | hazelnootboter | bottarga

Tong | boschampignons | pastinaak | zeegel-saus

Pistache-ijs | gepekelde stekelbes 

//

Incl. water en koffie € 249 voor twee personen
Reservatie kan via mail : info@fiskebar.be
Bij reservatie vragen wij €49 voorschot.
In het geval van lockdown, positieve test of tijdige annulering (7 dagen) wordt het voorschot teruggestort.

Maar dat is niet alles… Samen met Vitrin zetten we het feestje al vanaf 16u in met een oesterbar, hapjes, huisgemaakte gløgg en natuurlijk champagne op ons verwarmd terras en dat van onze buren. De oesterbar blijft open tot 22 uur, maar neem daarna gerust een flesje mee naar huis. (Voor de oesterbar hoef je niet te reserveren, enkel voor het oudejaarsmenu.)

Wij zijn gesloten op kerstavond, kerstdag en nieuwjaarsdag, maar we kunnen wel een heerlijk feestmenu voor je samenstellen dat je op 24 en 31 december tot 18u kunt komen afhalen. Dit is à la carte en kan telefonisch (03 257 13 57) of via mail (info@fiskebar.be) op voorhand doorgegeven worden.