Image Image Image Image Image
Scroll to Top

To Top

Select a Page:
More Info
Read More
Fiskeskur Fiskeskur Fiskeskur Fiskeskur Fiskeskur

Fiskeskur

FISKESKUR in wintermodus

Vanaf 5 oktober schakelen we in Fiskeskur over in wintermodus. Met onze nieuwe greenhouse kunnen we je nu ook tijdens de wintermaanden verwennen. En de kaart? Die wordt samengesteld in functie van de vangst van de dag en de oogst van lokale en biologische vis- en groenteboeren. Het uitgangspunt blijft de grote open grill. Nieuw deze winter zijn wel onze menu’s door onze chefs met liefde samengesteld om in goed gezelschap te delen. Ook kun je deze winter online je tafel reserveren via fiskeskur.be. (No worries, ook voor de spontane walk-ins houden we enkele tafels vrij.)

Nieuwe openingsuren van 5 oktober ’22 tot 1 april ’23:
Ma – di : gesloten
Wo : 17u – 22u (keuken tot 21u30)
Do – zon : 12u – 22u (keuken tot 21u30)

De menu van de dag kun je steeds online checken via deze link >>

Eerste visrestaurant in historisch Douanegebouw

’t Eilandje staat al jaren bekend om diens maritieme identiteit, van het Museum aan de Stroom tot het Red Star Line museum. Een visrestaurant in de dokken en oude haven van Antwerpen bleef echter uit. Op 21 maart 2019 kwam hier echter verandering in, en werd het grote broertje van de Fiskebar een feit. 

Met een verwarmde tent als extensie van het douanegebouw zetten we een authentieke en ongedwongen ervaring neer voor een toegankelijke prijs. Kijk dus vooral niet raar op als de mosselboot opeens aanmeert om zijn waren te leveren terwijl je aan tafel zit…

#norules #morefun

Fiskeskur
Kattendijkdok-Oostkaai 20b
2000 Antwerpen
mail: info@fiskeskur.be
web: www.fiskeskur.be