Image Image Image Image Image
Scroll to Top

To Top

Select a Page:
More Info
Read More
Fiskeskur Fiskeskur Fiskeskur Fiskeskur Fiskeskur

Fiskeskur

FISKESKUR

Welkom in Fiskeskur (Deens voor vissershut).
Net zoals het oude douanegebouw houden we alles graag ruw en rock & roll.
Het kroonjuweel is het grote open vuur. In de zomer kan je ‘s avonds op het terras de zon zien ondergaan in het water en genieten van gegrilde vis, BBQ oysters en een glas wijn.

Het menu van Fiskeskur zal iedere dag tot week zich laten inspireren door de dagvangst en lokale oogst van biologische vis- en groenteboeren. Op het menu kunt u ook experimenten in fermentatie en pekel-technieken ontdekken om zo weinig mogelijk restafval te creëren.  

Eerste visrestaurant in historisch Douanegebouw

’t Eilandje staat al jaren bekend om diens maritieme identiteit, van het Museum aan de Stroom tot het Red Star Line museum. Een visrestaurant in de dokken en oude haven van Antwerpen bleef echter uit. Op 21 maart 2019 kwam hier echter verandering in, en werd het grote broertje van de Fiskebar een feit. 

Met een verwarmde tent als extensie van het douanegebouw zetten we een authentieke en ongedwongen ervaring neer voor een toegankelijke prijs. Kijk dus vooral niet raar op als de mosselboot opeens aanmeert om zijn waren te leveren terwijl je aan tafel zit.  Net zoals de locatie houden we alles graag ruw en rock & roll. Er zal plaats zijn voor 200 mensen, dus het idee is dat je niet kunt reserveren, maar prima op een zaterdagmiddag kan aanschuiven voor een kleine hap of een uitgebreid avondmaal.

#norules #morefun

Fiskeskur
Kattendijkdok-Oostkaai 20b
2000 Antwerpen
mail: info@fiskeskur.be
web: www.fiskeskur.be